Nosaltres

El forn de pa i pastisseria Cal Portal és un negoci familiar, d’arrel tradicional i amb més de tres generacions dedicades a oferir un treball artesà i de màxima qualitat. El negoci el vam començar els nostres iaios, a Paüls, en un obrador on destaca un forn de llenya centenari, que és sens dubte un dels emblemes de Cal Portal, i que encara funciona. A Xerta ja portem 10 anys, en un local modern i funcional, on podem oferir el millor de nosaltres mateixos a tots els nostres clients. A més, oferim també un servei de cafeteria com a complement perfecte als nostres productes.

Cal Portal valorem, per damunt de tot, la qualitat de les matèries primes de tots els productes amb què treballem. I usem, sempre que sigui possible, productes de proximitat de les Terres de l’Ebre. Valorem molt conèixer al màxim amb qui treballem i què ens pot oferir, perquè considerem que això ens proporciona, per damunt de tot, confiança. Barregem elements, i sobretot defensem una concepció del nostre treball basada en la tradició i el respecte vers el nostre entorn; però al mateix temps busquem també la innovació, la diversificació i la recerca de noves textures i nous gustos que s’adaptin a les exigències modernes. Es agrada sentir-nos hereus de la rica tradició culinària dels nostres avantpassats, però també volem projectar-nos al futur amb nous productes i noves experiències adaptades als nous temps.

Amb molt esforç hem aconseguit tirar cap endavant aquest negoci. Un esforç diari i constant, basat en la cura dels petits detalls i en una estimació profunda i sincera per tot el què fem. Un treball en què hi posem els cinc sentits, amb passió. Cuidem els nostres productes, però també, per descomptat, atenem de la millor forma possible els nostres clients que, al cap i a la fi, són els que ens acaben donant la seva confiança i el seu respecte dia a dia.

La Granja