Diades


A Cal Portal ens agrada celebrar les nostres festes de la millor manera possible: és a dir, amb un bon pastís, o amb els dolços típics i representatius de tot el calendari festiu català. I és que una celebració adquireix un major aspecte lúdic i festiu gràcies a un pastís o a un dolç. Al nostre forn som conscients de tot plegat, i per això renovem constantment l’oferta de productes per a diades i festivitats, amb un producte fresc i fet al dia. Creiem que en una data assenyalada cal reunir-se al voltant de la seva corresponent reposteria típica. No hi pot faltar.

Celebrem les diades més importants de Catalunya, com no podia ser d’una altra manera: amb els tendres i delicats bunyols de Quaresma; les divertides i dolces Mones de xocolata que regalen els padrins i les padrines als seus fillols i filloles; les festives coques de Sant Joan, carregades de fruita confitada; el tortell de Reis, ple d’il·lusió i xalera amb els més menuts de casa; els troncs de Nadal, com a col·lofó a uns abundants àpats; els panellets de Tots Sants; els torrons artesans de massapà i de llema, per Nadal; o els cors de Sant Valentí per a la festa més romàntica. I a més, sense oblidar-nos per descomptat de les festes amb més arrelament a les Terres de l’Ebre, en les quals tampoc hi falten els dolços més típics de les nostres terres: els coquets de Sant Blai, per exemple, i especialment la típica fogasseta, que es menja al nostre poble el dijous llarder.

Tots aquests productes formen part de la nostra cultura culinària; a Cal Portal en som ben conscients de la seva importància. I creiem que es necessari preservar tota aquesta tradició. Des del nostre forn posem el nostre modest granet de sorra.